'People'
0

Liverpoolovi igrači traže povratak Owena

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Nedjeljno izdanje Peoplea piše da su neki od ključnih igrača Liverpoola sugerirali menadžeru Rafaelu Benitezu da na Anfield vrati Michaela Owena, kao što je to prije nekoliko sezona napravio s Robbieom Fowlerom.

Kada je Benitez u januaru 2006. godine iz Manchester Cityja doveo Fowlera, koji je kod navijača stekao status legende, fanovi na Anfieldu su taj potez dočekali s oduševljenjem. Sigurno je da bi i Owena dočekali raširenih ruku, zaključuje People.

Owenu (29 godina) ljetos istječe ugovor s Newcastleom, koji je ispao u Championship (drugi razred). Trener ''svraka'' Alan Shearer obznanio je da Owen nije u planovima za novi ugovor, a pitanje je i koliko bi sam napadač bio raspoložen za drugu ligu.

Zlatni dečko Anfielda za Liverpool je odigrao 216 utakmica i zabio 118 golova, a onda je 2004. godine otišao u Real. Godinu kasnije prešao je Newcastle za 16 miliona funti. U zadnje vrijeme imao je puno problema s ozljedama, zbog čega je izgubio status engleskog reprezentativca.

Za Owena su zanimanje dosad pokazali Tottenham i Everton. No, budući da za njega, kao slobodnog igrača, ne treba plaćati odštetu, vodeći igrači Liverpoola smatraju da nema nikakvog razloga da se Owena ne vrati na Anfield, kako bi ekipa imala kvalitetni ''back up'' za prvog napadača kluba Fernanda Torres, piše People.