Premiership
10

Liverpool remizirao s Leicesterom i propustio priliku da Cityju pobjegne na sedam bodova

Piše: K. H.
(Foto: EPA-EFE)
Ekipa Liverpoola remizirala je protiv Leicestera u meču 24. kola engleskog Premiershipa te na taj način nije u potpunosti iskoristila poraz Manchester Cityja od Newcastela.

Liverpool je sjajno otvorio meč i već u 3. minuti Sadio Mane pogađa za 1:0. Redsi su kontrolisali prednost prvih 45 minuta i činilo se da će na poluvrijeme otići s vodstvom, ali onda u 47. minuti Meguire pogađa za 1:1.

U drugom poluvremenu ekipa Jurgena Kloppa kao da je bila u grču i nikako nije uspjela da probije odbranu Leicestera i sve do kraja meča ostao je rezultat iz prvog poluvremena - 1:1.

Liverpool je na kraju ipak osvojio jedan bod i povećao je prednost u odnosu na Manchester City na pet bodova, a svakako da bi navijači bili puno zadovoljniji da su upisali pobjedu i prednost povećali na sedam bodova, čime bi trka za titulu prvaka faktički već bila gotova.

Tottenham je nakon velikog preokerta stigao do izuzetno važna tri boda protiv Watforda.

Nakon prvih 45 minuta navijači Tottenhama nisu imali puno razloga za zadovoljstvo s obzirom na to da je Cathcart u 38. minuti doveo Watford u vodstvo.

U drugom poluvremenu se domaća ekipa mučila da dođe do pogotka, a onda povratnik Son Heung-min koji se tek vratio s Azijskog kupa pogađa za 1:1 i još jednom daje potvrdu koliko je bitan igrač za ovaj tim. Taj pogodak je dao snage domaćim igračima, a onda Llorente u 87. minuti pogađa za 2:1 i veliki preokret.