Luca Toni
0

"Lippi zna što mogu dati talijanskoj reprezentaciji"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Talijanski veteran u redovima Rome Luca Toni (32) bio je oduševljen vlastitom i igrom svoje ekipe nakon 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Roma je na Olimpicu pobijedila Genou 3:0, a Toni je zatresao suparničku mrežu dva puta i tako postigao svoje prve golove za "giallorosse" otkako je stigao na posudbu iz bavarskog giganta Bayerna.

"Sjajan je osjećaj zabiti golove. Nakon što sam postigao svoj drugi gol na stadionu je bilo toliko entuzijazma", rekao je Toni, misleći pritom na toplu podršku rimske publike.

"Došao sam u Romu jer sam se želio vratiti na teren, želio sam igrati. Ovdje imam priliku za to", dodao je talijanski napadač koji u Bayernu pod Louisom van Gaalom nije dobivao previše prilika.

Pobjedom je Roma prestigla Juventus na trećem mjestu tabele, a sljedećeg vikenda čeka ih međusoban ogled u Torinu.

Toni se nada da će svojim igrama u Romi do kraja sezone privući pozornost talijanskog izbornika Marcella Lippija, te da će ga on povesti na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

" Nastavit ću davati sve od sebe i pružati najbolje na terenu. Lippi zna što sve mogu pružiti timu i vidjet ćemo što će se dogoditi u junu",zaključio je napadač koji je u dresu "azzurra" odigrao 47 utakmica i pritom upisao 16 golova.