Nogomet
0

Lippi: Nema šanse da se vratim u Juventus

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Selektor talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi (61) odbacio je medijske tvrdnje prema kojima bi se u skoro vrijeme mogao vratiti na klupu svog bivšeg kluba Juventusa.

Talijanski mediji su posljednjih dana pisali kako se Lippi u nekoliko navrata našao s generalnim menadžerom Juventusa Jean-Claudeom Blancom, te da su razgovarali o mogućem povratku aktuelnog talijanskog selektora u torinski klub.

  • Nema nikakve šanse da se vratim u Juventus. Jako sam dobar prijatelj s Blancom i jako sam emocionalno vezan s klubom, ali to što sam otišao s čovjekom na večeru ne znači da se vraćam u Juventus. To jednostavno nije istina i ponavljam da nema šanse da se vratim u Juve – rekao je Lippi za Corriere dello Sport.

Talijanski su mediji povezali Lippija s Juventosm radi povratka Fabia Cannavara u redove talijanskog giganta. Naime, Cannavaro će vrlo vjerojatno na ljeto preseliti iz Reala ponovo u Juveove redove, ali Lippi odbija da je on imao ikakve veze s njegovim povratkom.

  • Nisam ja zvao Cannavara da se vrati u Juve. On je mene nazvao i samo mi je priopćio svoju odluku – dodao je talijanski strateg koji je Juve vodio u dva navrata, od 1994. do 1999. godine, te od 2001. do 2004. godine, i u tom periodu osvojio pet “scudetta” te jedan naslov u Ligi prvaka (1996.).