Viktorija Odintsova
6

Lijepa Ruskinja odbila Cristiana Ronalda: Izbrisala sam njegovu poruku

F. Z.
Foto: Screenshot/Viktorija Odintsova
Foto: Screenshot/Viktorija Odintsova
Ruska manekneka Viktorija Odintsova objavila je kako je izbrisala poruku koju joj je poslao Cristiano Ronaldo na Instagramu, a kaže i kako je u kontaktu s Brazilcem Neymarom.

Brinetu na Instagramu prati pet miliona ljudi, a tokom gostovanja u ruskoj YouTube emsiji Makarena istaknula je kako joj je Ronaldo lajkao jedan post na Instagramu. Odintsova kaže da joj je poslao i poruku.

"To se dogodilo... Čak mi je i pisao. Bilo je davno. Napisao mi je: 'Ćao, kako si?' Izbrisala sam poruku i nisam odgovorila", kaže Odintsova.

Kaže kako ima osjećaj da muškarci na Instagramu svima šalju iste poruke.

"Čini mi se kao da svima pišu iste poruke. Kao da pošalju newsletter svima i ko god da odgovori... Meni to nije zanimljivo", kaže manekenka.

Kada je upitana da potvrdi kako je odbila Ronalda, Odintsova je bila kategorična.

"Naravno da mu nisam dala šansu, pa dajte. Znam neke druge žene kojima je pisao, tako da sam znala odmah šta da radim, 'frajeru, zbogom, brišem'. To je bilo davno", kaže Odintsova.

I dok Odintsova nije dala priliku Portugalcu, kaže da je u kontaktu s Neymarom i šestostrukim prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom. "Najpoznatija osoba u mom imeniku je Lewis Hamilton. Posljednji put poruku mi je poslao 15. novembra, kako bi mi čestitao rođendan. Prijatelji smo, pišemo jedno drugom i čujemo se ponekad. Ponekad odem na njegove utrke, posljednji put sam bila u Sočiju. Prijatelji smo tri godine. Kada sam ga tek upoznala, jedva sam govorila engleski, tek sam ga mogla razumjeti", kaže Odintsova.

Ističe i da je u kontaktu s Neymarom, brazilskom nogometnom zvijezdom.

"U kontaktu sam s Neymarom, zbog toga što je on prijatelj s Lewisom. Znam ga preko Lewisa. Čula sam da je normalan momak, šaljemo jedno drugom poruke na Instagramu", ističe Odintsova.