Milan
0

Leonardo po dvije pobjede ili - otkaz

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Milanov trener Leonardo ima još 180 minuta u kojima mora dokazati da je dostojan klupe talijanskog nogometnog giganta. U protivnom će mu biti uručen otkaz.

Piše to talijanski sportski dnevnik Il Corriere Dello Sport u tekstu u kojem se tvrdi da je vodstvo kluba dalo Brazilcu još samo malo vremena da dokaže sposobnost vođenja ne tako davno jedne od najboljih svjetskih momčadi.

A ispiti koji su pred Leonardom nisu nimalo laki. Za početak će tražiti tri boda na San Siru u prvenstvenom ogledu protiv Rome u osmom kolu Serije A, a potom na Santiago Bernabeu u 3. kolu grupe C Lige prvaka na gostovanju kod Real Madrida.

Talijanski sportski list već ima i ime trenera koji će sjesti na klupu trenutno 12. ekipi Serije A. Tu bi dužnost trebao preuzeti Leonardov asistent Filippo Galli i obnašati ju do ljeta kada bi na San Siro došao donedavni strateg Rome Luciano Spalletti.

Ime Marca van Bastena također se može čuti po klupskim hodnicima, no vjeruje se da će prilika ipak biti ukazana Galliju, koji se već iskazao u Milanovom omladinskom sektoru.