Poraz Milana
0

VIDEO / Leonardo: Ne može se reći da smo loši

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Dvije pobjede, dva poraza i remi, bilanca su ulaska u talijansko nogometno prvenstvo Milanovih igrača koje od početka ove sezone vodi trener Leonardo.

Posljednji poraz, nakon kojeg zauzimaju 11. mjesto na tabeli koja broji dvadeset klubova, “rossonerima” je nanijela ekipa Udinesea (1-0), kod koje su gostovali na Friuliju u sklopu utakmica petoga kola. Susret je pogotkom odlučio Antonio Di Natale u 22. minuti.

  • Nakon pogotka Udinese se okrenuo branjenju svojeg gola, pa nam je put do pozitivnog rezultata bio otežan. Stvorili smo nekoliko izrazitih prilika u drugom poluvremenu, ali nažalost, kako nam se to već neko vrijeme događa, posjed lopte i šanse ne možemo okruniti pogocima. Kako bilo, ne može se reći da nismo bili oštri i da nismo dobro izgledali na terenu. Lično smatram da smo zaslužili barem bod - kaže Leonardo, u čijem se timu vidi nedostatak inspiracije u realizaciji.

Tri pogotka u pet kola svakako ne ulijevaju povjerenje, kao ni slaba igra nositelja Ronaldinha i Pata.

  • U ovome trenutku nam nedostaje završnica. Suparnici su skoncentrisani na “markiranje” Pata koji se trudi, ali mu ne ide. Ni Ronaldinho ne igra loše - nije dozvolio kritiku svojih uzdanica Leonardo.