Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lendra, na svakoj tribini sjede pljuvači na sve i svašta. Tebi hvala i sretno u nastavku karijere!
dje si bio šta si se nadao???
@trpač ma ja ali vi volite klub 😂😂😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
40 godina sam navijao za Zelju, a Hajduk mi je bio drugi tim iza Zelje... Nakon ovoga definitivno prestajem navijati za Zelju i moja noga vise nikad nece krociti na stadion Grbavica. Danasnji Zeljo i njegovi navijaci nemaju veze sa onim starim Zeljom, kao sto ni ovaj grad nema nista sa onim nekadasnjim.. Osjecam se kao stranac u mom rodnom gradu, osjecam da vise nemam vezu sa klubom i stadionom u kojem jedna nacija nije dobrodosla...
Daj ba nemoj zezat!Uvijek je bilo debila,ali ne treba suditi svima na osnovu par majmuna.
@Dajstadas7 Pratio sam svaku utakmicu na Grbavici. Da si bio na ovoj zadnjoj vidio bi da se ne radi samo o par majmuna.. U tome i jeste sustina problema..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lendrić je vrhunski napadač! Da je u LIgi za prvaka igrao protiv Slobode u Tuzli, Sarajeva u obje utakmice i Zrinjskog u Mostaru, ubjeđen sam da bi umjesto tri boda Željo osvojio bar šest bodova od 12 mogućih!
Bjezi Lendricu i ne okreci se sine! Bjezi s Balkana jer vecina navijaca na Balkanu su, zao mi je sto to moram reci, sirovi i zaostali primitivci.
Tebi sretno..Da te zdravlje posluzi...Da si Mesi i Ronaldo zajedno klosari bi nasli razlog da te popljuju..To je nesto sto se iz kuce ponese Ili ne ..
a kakav je to ispad napravio?
cemu minusi?pitam ozbiljno
Pokazao srednji prst onoj stoki na sjeveru.
ma treba ugasiti kompletnu ligu,nista tu pozitivno nema
Bosnjaci moraju shvatit da im hrvati nisu nikakvi neprijatelji a od tolikog ponosa bi se mogli na kraju i razbolt... jbn ego i prazne glave
realno, nema vece stoke od navijaca
Par debila-narkomancina psovalo "ustasku majku" i to je to.Lendra, ne obaziri se na nekolicinu navijaca, znas da tebe manijaci gotive kao rodjenog brata!
Jesi li u Mostaru navijacima zrinjskog psovao mater kad su te provocirali, djubre jedno amatersko...
Pošteno, izvinuti se POŠTENIM navijačima, a psovačima samo uzvratiti istom mjerom ... Korektno s njegove strane ... ! ! !
Nažalost, ima kod Bošnjaka onih koji priželjkuju podjelu BiH. To se vidi i po komentarima pojedinaca koji opravdavaju ili čak podržavaju ono što se desilo u Manchesteru. Uglavnom se radi o Bošnjacima koji su shvatili da se islamska država ne može napraviti u cjelovitoj BiH. Zato se nadaju da će je napraviti na dijelu gdje su Bošnjaci većina. Tužno i žalosno!
ti si idiot zesci :D kakvi bosnjaci i islam, pa vise bosnjaci od vas alkohola piju... toliko o islamu
@Gurabbija .... eto ti se odmah prepoznao. Ne mrziš ti Tita slučajno. Molim boga da takve ništarije, odnosno priglupe balije, ne ufursate previše...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na nasim prostorima ovaj nacionalizam ce se tesko iskorijeniti..mozda cak I nikad.
Jug je pokazao da je prava tribina kroz citavo prvenstvo a ljudi koji dolaze da gledaju na ostalim tribinama su katastrofa, tim ljudima sta god da igrac uradi ne valja, citavu utakmicu psuju glume nake znalce takve pojedince treba otjeratsa stadiona.
nekad bio trokutistan (zenica, tuzla, sarajevo), sad su odjebali tuzlu (slobodu) jer SDA pika i pomaže još samo sarajevo (željo i sarajevo)i zenicu (čelik). dakle, trokutistan se sveo na dvokutistan ili bolje reći na crtu A---------------B. (sarajevo---------zenica).
Tuzlu su zamijenili Goraždem, mislim da zamjena nije "adekvatna" ali da jest realna ...
Evo još jedan odličan primjer MULTI-FAŠISTIČKOG Sarajeva!! Nakon što su igrači Sarajeva pobjegli u Ameriku da spase živu glavu od vlastitih navijača, evo sad i štrumfovi jebu mater ustaški svom najboljem strijelcu i gone ga iz kluba samo zato što je Hrvat. Bravo za MULTI-FAŠISTIČKO Sarajevo, krasni primjeri netolerancije i zaostalosti. HANDŽAR DIVIZIJA se okreće u grobu kako im se unučad prodala za male ćevape.