Nije se opametio
95

Legendarni Adriano se toliko napio da je jedva stajao na nogama

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Nekada jedan od najboljih napadača na svijetu, Brazilac Adriano, snimljen je u Brazilu kako u alkoholiziranom stanju jedva stoji na nogama, a videosnimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Adriano je tokom čitave karijere imao velike probleme a dernecima i alkoholom generalno, što je i jedan od glavnih razloga zašto nikada nije ostvario karijeru kakvu su mu predviđali i kakvu je mogao imati.

Sada, kada je već daleko od nogometne scene, nastavio je na taj način uživati u svom životu i proteklog vikenda snimljen je u Brazilu kako nakon jedne zabave jedva stoji na nogama.

Iako u svijetu trenutno hara pandemija koronavirusa, Adriano očigledno ne mari previše za to i slobodno vrijeme iskoristio je da se provede na jednoj zabavi, nakon koje faktički nije mogao hodati i srećom po njega, pomogao mu je prijatelj koji je bio s njim.

Kako je Adriano dobro poznato lice u svijetu, brojni fanovi iskoristili su njegovo stanje da se pozdrave s njim, a iako će njima to biti uspomena za sva vremena, Adriano se vjerovatno neće sjećati ni gdje se nalazio.

U jednom intervju koji je u prošlosti dao brazilskim medijima, Adriano je rekao da je smrt oca ostavila veliku prazninu u njegovom životu i da je nakon toga sve krenulo nizbrdo, zbog čega je počeo piti alkohol.