Prekid nakon 16 godina
26

Legendarni Adriano optužen da je uzrokovao razvod najpoznatijeg brazilskog para, odmah se oglasio

H. H.
Gracyanne Barbosa i Belo ˛su navodno prekinuli zbog Adriana (Foto: Twitter)
Gracyanne Barbosa i Belo ˛su navodno prekinuli zbog Adriana (Foto: Twitter)
Legendarni brazilski nogometaš Adriano, poznat i po nadimku Imperator, optužen je da je uzrokovao prekid veze između jednog od najpoznatijih i najpopularnijih parova u Brazilu.

Prema pisanju tamošnjih medija, "afera" između fitness i Playboy modela Gracyanne Barbose sa bivšim nogometašem Flamenga, Intera, Fiorentine, Parme, Rome, Corinthiansa, Atletico Paranaensea i Miami Uniteda, bila je okidač za prekid njene veze s popularnim pjevačem Marcelom Piresom Vieirom poznatijim kao Belo.

Novinar Bruno Di Simene tvrdi da je Adriano imao vezu sa Gracyanne. Ona se navodno zaljubila u njega i nastavila da ima tajnu vezu, a navodo su mnogi znali za njih u Rio de Janeiru.

Gracyanne Barbosa i Belo potvrdili su raskid u zajedničkoj izjavi i to nakon 16 godina, a Adriano je najavio tužbu protiv novinara, tvrdeći da su navodi o njemu lažni.

"Zdravo svima. Još jednom, vidio sam izmišljenu priču o Belu, Gracyanne i meni. Ne znam ni o čemu je riječ. Imam najveće poštovanje za Bela, nikad nisam izlazio sa Gracyanne... Ovdje ću vrlo jasno reći: ovaj tip, koji ovo kaže o meni, koji je ovo izmislio o meni, možete biti sigurni da će biti tužen, jer to nije tačno, to nikad nisam radio", objavio je Adriano.