"Nije naučio iz grešaka"
1

Legenda Tottenhama: Villas-Boas je dosadan, ne zna podići ekipu

Totalsport
Andre Villas-Boas (Foto: Arhiv/AFP)
Andre Villas-Boas (Foto: Arhiv/AFP)
Nekadašnji kapiten nogometaša Tottenhama Graham Roberts za britanski Daily Star Sunday je rekao da menadžer "Spursa" Andre Villas-Boas očito nije naučio iz grešaka kada je vodio Chelsea.

Roberts drži da je dobro što Tottenham ove sezone nije u Ligi prvaka jer ekipa jednostavno nije dovoljno kvalitetna za to takmičenje, a posebno se osvrnuo na način komunikacije portugalskog stratega.

"Kada ga slušate dok daje izjave shvatite koliko je dosadan i jednoličan, nema nimalo veselja u njegovu glasu. On bi kao menadžer trebao podići ekipu. Hitno mu treba promjena osobnosti. Možete vi govoriti da je on jednostavno takav, ali ponekad bi se iz njegova glasa mogli čuti i pozitivni tonovi", smatra bivši branič koji je u prvoj polovici 80-tih skupio preko 200 nastupa za tim s White Hart Lanea.

"Izgleda da on nije ništa naučio iz iskustva s Chelseajem kada je znao loše govoriti o igračima. On govori vrlo sporo i ja stalno iščekujem hoće li reći nešto poticajno. Iz igračkog iskustva znam koliko vas može podići menadžerov govor. Harry (Redknapp op.a.) je u tome bio briljantan. Stalno je nešto brbljao, ali i kada je sam bio loše volje, izvana je uvijek zračio pozitivom", zaključio je Roberts.