{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


LeBron James i David Beckham bi uskoro mogli postati poslovni partneri

T
Totalsport
18.11.2013. u 21:33
2
5
LeBron James i David Beckham bi uskoro mogli postati poslovni partneri
2
LeBron James i David Beckham bi uskoro mogli postati poslovni partneri
Najbolji košarkaš današnjice LeBron James uskoro bi mogao postati poslovni partner bivšem kapitenu engleske nogometne reprezentacije Davidu Beckhamu.
Beckham razmišlja o pokretanju novog nogometnog kluba u američkoj MLS ligi, a kao grad u kojem je odlučio pokrenuti projekt izabrao je Miami. Sada je u potrazi za poslovnim partnerima.

"Postoji obostrani interes. David je postao moj dobar prijatelj u posljednjih nekoliko godina i mislim da bi bilo sjajno za ovaj grad da ima nogometni klub. U toku su tek uvodni razgovor, ali dijalog je jako otvoren", rekao je slavni košarkaš Miami Heata za Miami Herald.

"Ovdje ima jako puno igrača nogometa i sjajan omladinski nogometni pogon. Mislim da bi ovo mogao biti sjajan nogometni grad", dodao je.

LeBron u svom posjedu ima i mali vlasnički udio Liverpoola, a njegova povezanost sa slavnim engleskim klubom pridonijela je povećanju interesa za taj sport.

"Nakon gledanja utakmica i učenja o igri povećao mi se interes za nogometom. To je jako intenzivan sport i moja ga djeca također vole. Došao sam do faze kada tačno znam što se događa kada gledam utakmicu".

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: