Sjajni defanzivac
62

Lazić se oprostio od Bordo tima: Bilo je prelijepo igrati u Sarajevu, posebno hvala Musemiću

F. Z.
Darko Lazić (Foto: Klix.ba)
Darko Lazić (Foto: Klix.ba)
Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH odlučio je sinoć da se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine prekida. Aktuelna tabela je registrovana kao zvanična, a to ujedno znači i da su nogometaši FK Sarajevo odbranili titulu prvaka.

Nakon što je Sarajevo i zvanično osvojilo titulu prvaka Bosne i Hercegovine od Bordo tima oprostio se defanzivac Darko Lazić. On je poručio kako je prelijep osjećaj osvojiti titulu sa Sarajevom.

"Velika mi je čast i prelijep osjećaj ponovo osvojiti titulu sa Sarajevom. Proteklih godinu i po dana bilo je fenomenalno igrati u FK Sarajevo i osvojiti tri trofeja. Upoznati divne ljude i sarađivati s njima. Zahvaljujem se svim saigračima, stručnom štabu, svim ljudima u klubu i oko kluba", poručio je Lazić i dodao:

"Želim se zahvaliti navijačima na divnoj saradnji i velikoj podršci, kako meni tako i mojoj saigračima. Posebno se zahvaljujem treneru Husrefu Musemiću na ukazanom povjerenju. Svi ćete zauvijek ostati u mom scri i jedan od najljepših dijelova moje karijere."