Nogomet
0

Lampard: Mourinho je fantastičan trener, volio bih da se vrati

Totalsport
Frank Lampard (Foto: AFP)
Frank Lampard (Foto: AFP)
Službenih potvrda nema, iako sve jače odzvanja povratak karizmatičnog Josea Mourinha na trenersku klupu nogometnog kluba sa Stamford Bridgea - Chelseaja.

Jedan od onih koji je oduševljen takvom mogučnošću je i dalje odlični 34-godišnji Frank Lampard.

"Mislim da bi to bila genijalna stvar za ovaj klub. Mislim da je on fantastičan trener", rekao je igrač koji je s 13 pogodaka u Premierlige ove sezone prvi klupski strijelac. Inače, Lampard se tako maksimalno približio, na samo gol zaostatka, najboljem klupskom strijelcu u historiji Bobbyju Tamblingu.

"Uvijek je bilo raznih spekulacija, pa su potpuno drugi menadžeri znali proći vratima kluba. Dakle, treba tek vidjeti što će se dogoditi, ali on je za mene genijalac. I navijači bi ga voljeli vidjeti, tako da mu se nadam", rekao je Lampard koji se navodno vrlo često telefonski čuje s još uvijek prvim trenerom madridskog Reala.

Engleski mediji su ne tako davno pisali o tome da je Mourinho vlasniku kluba Romanu Abramoviču dao nekoliko uvjeta bez kojih se neće vratiti u London. Drugi po redu je, navodno, bio onaj da klub produži ugovor s Lampardom.