Nogomet
5

Krupa golom Gvozdenovića savladala banjalučki Željezničar

Klix.ba
Fudbaleri Krupe odigrali su danas još jednu prijateljsku utakmicu, a na stadionu u Krupi na Vrbasu minimalnim rezultatom savladan je drugoligaš RS, banjalučki Željezničar.

U susretu u kojem je šef stručnog štaba Slobodan Starčević ukazao povjerenje mlađim i igračima sa manjom minutažom jedini pogodak pred oko 200 gledalaca u 48. minutu postigao je junior Nebojša Gvozdenović.

Utakmicu je sudio banjalučki internacionalac Ognjen Valjić.

Od prve minute za Krupu igrali su Pupovac, V. Ilić, Vuković, Kartal, Guskić, Vidović, Gvozdenović, Šamara, Halilović, Mrđa i Koljić. U nastavku su šansu za igru dobili Šironjić, Kajkut, Bojanić, Bubić, Babić, Tatić, Gajić, Arežina, Stanković, Ninković i Ševarika.

"U današnjoj utakmici smo dali priliku igračima koji su manje igrali u pripremnom periodu. Željeli smo da protiv mlade kvalitetne ekipe Željezničara sa Predgrađa odigraju utakmicu, koja je pokazala da pored nekoliko juniora, koji su bili sa prvim timom na zimskim pripremama u Ohridu, u našoj omladinskoj školi ima još igrača na koje trebamo i moramo obratiti pažnju u narednom periodu", istakao je Starčević.