Lampard smirio strasti
0

"Krenut ćemo glavom kroz zid na utakmici"

Totalsport
Frank Lampard (Foto: AP)
Frank Lampard (Foto: AP)
Frank Lampard, engleski nogometni reprezentativac, u ponedjeljak je pred novinarima razjasnio situaciju oko pokušaja polemika Johna Terryja sa selektorom Fabijem Capellom.

Veznjak Chelseaja i Terryjev suigrač opovrgnuo je da se radilo o uzavrelom sastanku, te je naglasio da svi nogometaši bespogovorno stoje iza italijanskog trenera.

"John je želio razgovarati zato što je strastven čovjek. Takav je i kao nogometaš. Svaki od nas 23-ojice igrača koliko nas je ovdje probleme tretira drukčije. Neki u ovoj našoj situaciji ne bi rekli ništa, neki bi ih htjeli raspraviti glasno, proći glavom kroza zid. To je tako. I to svi poštujemo", kazao je Lampard nastavivši:

"John je mislio pozitivno, u to uopće ne sumnjam. Pokušat ćemo biti glasni i krenuti glavom kroz zid na treningu i na utakmici."

Kad je u pitanju sporni sastanak u nedjelju navečer, komunikacija igrača i selektora protekla je u savršenoj tišini, veli Lampard.

"Nemam namjeru previše govoriti o našim izoliranim sastancima. Takav je običaj. Mogu tek reći da je govorio isključivo selektor. Gledali smo našu razočaravajuću predstavu protiv Alžiraca. O tome je sve vrijeme bila riječ.

Englezima, kao ni Slovencima, organizatori sutra (utorak), dan prije njihove međusobne utakmice, neće dopustiti trening na stadionu Nelson Mandela Bay u Port Elizabethu. Razlog tome je natopljenost travnjaka vodom zbog velikih količina napadale kiše. Englezi će stoga i u utorak trenirali u svom rustenburškom kampu.