Andrij Ševčenko
0

'Krajem sezone donijet ću odluku o nastavku karijere''

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Milanov napadač na posudbi iz Chelseaja, Andrij Ševčenko, pričekat će kraj sezone da obznani planove vezane uz sljedeću. Ipak, javno priželjkuje ostanak na San Siru...

Iako mu se prema dogovoru dva kluba “smiješi” povratak na Stamford Bridge gdje je u dvije sezone pokazao manje od očekivanog, a premda nije niti ispunio očekivanja “rossonera”, ukrajinski napadač nada se da će mu biti ukazana još jedna prilika da svima dokaže da nije “zahrđao” u protivničkom šesnaestercu.

  • Imam još mnogo toga za ponuditi, a nadam se da ću to imati prilike dokazati u Milanovom dresu. Ipak, u ovome trenutku ne mogu tačno odgovoriti na pitanje vezano uz svoju budućnost, više će se znati po završetku sezone - izjavio je Ukrajinac.

Premda u klubu vlada optimizam kada je u pitanju naslov nogometnih prvaka Italije, Ševčenko sagledava Milanove šanse realno, pa nije sklon tvrdnji, poput naprimjer Kake, da njegova momčad ima priliku ugrabiti naslov koji Inter čvrsto drži u svojim rukama (74-67 vodi Inter u bodovima pred drugoplasiranim Milanom pet kola prije kraja).

  • Možemo li osvojiti naslov prvaka? Mislim da ga jedino Inter može izgubiti - zaključio je Ševčenko.