Navijači bijesni
14

Koulibaly strahuje za sigurnost pa iznajmio tjelohranitelje da ga čuvaju

K. H.
Defanzivac Napolija Kalidou Koulibaly unajmio je tjelohranitelje kako bi se eventualno odbranio od napada navijača ovog kluba uslijed loših rezultata Napolitanaca u posljednje vrijeme.

Napoli je već sada izgubio bitku za Scudetto s obzirom na to da zaostaju 13 bodova za vodećim Juventusom, a ovaj tim u posljednjih pet utakmica nije upisao pobjedu, računajući i Ligu prvaka.

Prema pisanju italijanskih medija, sljedeća dva duela protiv Milana u Seriji A i Liverpoola u Ligi prvaka će biti ključna za trenera Carla Ancelottija, a do tih utakmica štoper Napolitanaca Kalidou Koulibaly unajmio je tjelohranitelje u slučaju da se desi neki napad na njega.

Brazilac Alan i Poljak Zielinski postali su žrtve vandalizma prošle sedmice jer su u gradu naletili na ljute navijače, a oni su čak i fizički napadnuti, za što loši rezultati svakako ne mogu biti opravdanje.

Veliki broj nogometaša Napolija u posljednje vrijeme je izrazio želju da napusti klub, a šta će od svega biti, pokazat će naredne dvije utakmice.