{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Konferencija o borbi protiv nacionalizma u fudbalu

S
10.5.2009. u 15:51
0
6
Konferencija o borbi protiv nacionalizma u fudbalu
0
Konferencija o borbi protiv nacionalizma u fudbalu
U Sarajevu će u utorak, 12. maja biti održana konferencija o temi borba protiv nacionalizma i diskriminacije u fudbalu na prostoru bivše Jugoslavije, koju organizuje Bečki institut za saradnju i pomoć u razvoju, uz podršku Austrije i UEFA.
U radu konferenciji učestvovaće predstavnici svih fudbalskih saveza zemalja bivše Jugoslavije, a počasni gost biće visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, javlja dopisnik Srne iz Beča.

Na skupu će biti predstavljeni projekti i prijedlozi kako u budućem radu fudbalskih kuća može biti vođena uspješna borba protiv nacionalizma i diskriminacije na fudbalskim terenima.

"Prvi put na ovu temu okupićemo predstavnike svih fudbalskih saveza sa prostora bivše Jugoslavije, kako bismo zajedno razmotrili mogućnosti za suzbijanje nacionalizma i diskriminaciju na terenu i tribinama", rekao je saradnik Bečkog instituta Aleksander Raković.

Domaćini skupa biće predsjednik i generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH Sulejman Čolaković i Munib Ušanović.

U radu konferencije, između ostalih, učestvovaće generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković i generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković.

U ime Nogometnog saveza Hrvatske u radu skupa učestvovaće Zoran Cvrk, u ime Fudbalskog saveza Makedonije Miroslav Gerovski, a u ime Fudbalskog saveza Crne Gore Ivan Radović.

UEFU će predstavljati Patrik Gaser, Fudbalski savez Irske Des Tomilson, a u ime Fondacije iz Belgije učestvovaće An de Mol.

Konferencija će biti organizovana u hotelu "Evropa" u Sarajevu.

Dvostruka pobjeda BrawnGP-a

10.05.2009. u 16:04

Na programu partije 3. kola

10.05.2009. u 15:27
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: