Hit snimak
43

Komične scene iz Barcinog fan shopa, zbog jednog slova ne prodaju dresove Lewandowskog

D. P.
Obustavljena prodaja (Foto: Screenshot)
Obustavljena prodaja (Foto: Screenshot)
Dolazak Roberta Lewandowskog izazvao je veliku euforiju kod navijača pa je sasvim očekivano da potražnja za dresovima sjajnog Poljaka ruši granice i očekivanja.

Nakon problematičnog perioda u Barceloni konačno stvari kreću nabolje, a to se odrazilo i na prijelazni rok pošto je već nekoliko zvijezda stiglo na Camp Nou.

Naravno, najveća je Robert Lewandowski, nogometaš koji je stigao u katalonski klub kako bi sa sobom donio reviju golova i trofeje, kao što je osvajao u Bayernu.

Euforični navijači pokušavaju kupiti dres u klupskom fan shopu, ali je to nemoguće u ovom trenutku zbog bizarnog problema. Naime, Barceloni je nestalo slova "W" u štampariji, zbog čega se trenutno dres ne prodaje.

Ova situacija bila je smiješna i prodavaču u klupskom fan shopu dok je objašnjavao navijaču zbog čega mu ne može prodati dres.

U Barceloni nisu bili spremni na toliku potražnju, pa je u štampariji bilo manje slova "W" od potrebnog. Problem ne bi trebao biti ozbiljniji te će prodaja uskoro biti nastavljena.

Podsjetimo, to nije jedina bizarna scena koja se posljednjih dana događa Barceloni. Trener Xavi Hernandez je ostao u Kataloniji, dok je cijela ekspedicija otputovala na pripreme u Sjedinjene Američke Države. Problem se javio zbog toga što Xavi nije dostavio dokument u kojem objašnjava svoje posjete Iranu, što je neophodno kako bi se ušlo u SAD.