David Beckham
0

"Klupsku karijeru ću završiti u LA Galaxyju"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Engleski nogometni reprezentativac David Beckham ugovor u MLS (američka profesionalna nogometna liga) ekipi Los Angeles Galaxyja namjerava odraditi do kraja, a potom zauvijek otići iz nogometa.

"Što se mog igranja nogometa tiče volim razmišljati na način da su preda mnom još dvije ili tri sezone dobrog nogometa. Možda i četiri, jer se osjećam dobro i spremno, te da ću karijeru završiti upravo u Galaxyju", kazao je 34-godišnji veznjak odbacivši tako pomisao da bi karijeru mogao zaključiti u matičnoj Premier ligi.

"Uvijek sam govorio da sam u potpunosti podređen Galaxyju. Potpisao sam ugovor na pet sezona, a namjera mi je odraditi ga u potpunosti. Porodica mi je zadovoljna životom u Los Angelesu, a i ja uživam, pogotovo u uspješnoj sezoni", dodao je Beckham koji će nakon finala MLS-a ponovno na posudbu u talijanski Milan, te će tako pokušati zadržati šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

"Nije na meni da odlučujem kada ću okončati reprezentativnu karijeru, želim igrati za Englesku dokle god ću biti tražen. Igram za reprezentaciju s velikom strašću i stoga ću učiniti sve što je u mojoj moći da se zadržim u krugu kandidata izabrane vrste. Čak i nakon SP-a", zaključio je.

Beckhama ugovor s Galaxyjem veže do 31. decembra 2012. godine.