Nogomet
0

Klasnić na šoping listi Wolfsburga

Totalsport
Nogometni portal Goal.com donosi svoja predviđanja razvoja situacije u aktualnom bundesligaškom prvaku Wolfsburgu tokom ljetom prijelaznog roka.

Tako Goal.com predviđa da bi Wolfsburg u prijelaznom roku mogao dovesti četiri pojačanja, među kojima i hrvatskog reprezentativnog napadača Ivana Klasnića (29).

“Klasnić je dokazao svoje golgeterske sposobnosti u Bundesligi i odlučan je u namjeri da se vrati ondje nakon razočaravajuće sezone u Nantesu koji je ispao u drugu ligu. Iako u Wolfsburgu ne bi bio prvi izbor među napadačima, uz Guerrera, bi bio kvalitetna zamjena”, navodi se u tekstu novinara Goal.coma, koji u napadu Wolfsburga i dalje vidi Edina Džeku i Grafitea, ubojit dvojac koji je ove sezone kombinirano zabio 54 gola u Bundesligi.

Pored Klasnića nogometni portal spominje imena Patricka Owomoyele (Borussia Dortmund), Ze Roberta (Bayern München) i Paola Guerrera (HSV) kao mogućih Wolfsburgovih pojačanja, dok bi prema njihovim predviđanjima klub trebali napustiti tek Christian Zaccardo i Rodrigo Alvim.

Klasnić je prošlo ljeto prešao iz Werdera u Nantes potpisavši ugovor do 2012. godine, a ove je sezone postigao šest golova u francuskom prvenstvu. Igrajući za Werder, klub protiv kojeg je podigao sudsku tužbu radi neodgovornog tretiranja njegovih problema s bubregom, Klasnić je od 2001. do 2008. u 151 bundesligaškoj utakmici zabio 49 golova.