Osvojite mnoge nagrade
0

Promo / Kladionica Lutrije BiH partner derbija FK Sarajevo – FK Željezičar

Kladionica Lutrije Bosne i Hercegovine ponosni je partner predstojećeg gradskog derbija između vječitih rivala FK Sarajevo – FK Željezničar, ističu iz ove kompanije.

Svi posjetioci utakmice koji su registrovani na elektronski novčanik Lutrije BiH svoju će ulaznicu za utakmicu moći iskoristiti kao vaučer te će im se za uplatu od 10,00 KM na elektronski novčanik uplatiti i dodatni bonus u iznosu 10,00 KM.

Pored bonusa, Kladionica Lutrije BiH nagrađuje navijače FK Sarajevo. Za osvajanje jedne od nagrada potrebno je da na postu na Facebook stranici Kladionice Lutrije BiH tagujete prijatelja, navijača FK Sarajevo za kojeg mislite da zaslužuje istrčati na stadion 03. novembra i u vječitom derbiju izvede jedanesterac. Ukoliko na poluvremenu utakmice pogodi sa bijele tačke osvaja 300,00 KM na elektronskom novčaniku Lutrije BiH, a u slučaju da promoši osvaja 100,00 KM.

Svi koji taguju prijatelja i lično mogu osvojiti neke od sljedećih poklona: • Dres FK Sarajevo i vaučer na elektronskom novčaniku u iznosu od 20,00 KM • Šal FK Sarajevo i vaučer na elektronskom novčaniku u iznosu od 20,00 KM • 5 godišnjih ulaznica (FK Sarajevo) • 5 x 2 ulaznice za utakmicu FK Sarajevo – FK Željezničar

Za učešće u igri kliknite na ovaj link!