Golman Željezničara
0

Kjosevski: Izvukli smo pouke iz utakmice protiv Zrinjskog i fokusirali se na Čelik

Klix.ba
Vedran Kjosevski (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Vedran Kjosevski (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nakon 13 utakmica bez poraza Željezničar je poražen od Zrinjskog rezultatom 1:0 u 21. kolu Premijer lige BiH, a borba Plavih za prvaka se nastavlja u srijedu kada na Grbavicu stiže zenički Čelik. Golman tima iz Doline ćupova, Vedran Kjosevski, poziva navijače da podrže tim kako bi se ekipa vratila na pobjednički kolosijek.

Željezničar je u proteklih 14 utakmica zabilježio 12 pobjeda te po jedan remi i poraz. Sjajna serija "lokomotive" zaustavljena je u Mostaru, gdje je Željo poražen od Zrinjskog. Priliku za povratak na pobjednički kolosijek Plavi imaju u srijedu protiv Čelika iz Zenice.

"Dobro smo otvorili drugi dio sezone, prve dvije utakmice, što nam mnogo znači. U Mostaru nismo odigrali na nivou, međutim, smatram da smo izvukli pouke iz te utakmice i da ulazimo fokusirani u utakmicu sa Čelikom. Želimo se vratiti na pobjednički put, što ćemo uz podršku navijača u koju ne sumnjam i uspjeti", rekao je Vedran Kjosevski, čuvar mreže Plavih koji je primio najmanje golova među standardnim golmanima Premijer lige BiH.

Utakmica Željezničara i Čelika se igra u srijedu u 15 sati, a prodaja ulaznica po uobičajenim cijenama počinje u srijedu u 10 sati.