Market.ba
0

Karte za utakmicu BiH - Turska od 40 do 125 KM

Sarajevo-x.com
Nakon što su karte za utakmicu BiH - Turska u Zenici u poslovnicama Centrotransa rasprodate u rekordnom roku, prodaja se 'preselila' na najposjećeniji bosanskohercegovački internet oglasnik Market.ba.

Druga prilika se pružila svima koji 9. septembra sa stadiona Bilino polje u Zenici žele podržati naše reprezentativce i biti dio vatrene atmosfere. Naime, na popularnom oglasniku se pojavilo više oglašivača koji navijačima prodaju karte po različitim cijenama.

Tako, oglašivač pod pseudonimom 'Fejzik' za cijenu od 700 KM nudi šest karata za zapadnu tribunu stadiona. Ukoliko dolazite iz Mostara i navijač ste bosanskih zmajeva, zanimljiva je ponuda oglašivača pod nazivom 'Idan' koji nudi 200 KM za kartu i prijevoz od Mostara i Zenice i nazad.

Karte za predstojeću utakmicu naše reprezentacija za kvalifikacije na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici mogu se naći po cijeni od 125, 120, 110 i 100 KM, a oglašivači nude i dodatne popuste prilikom kupovine većeg broj ulaznica.

No, na oglasniku Market.ba postoje i dosta povoljnije ponude za one koji 9. septembra planiraju ići na utamicu. Tako na primjer oglašivač pod imenom salkanaga karte prodaje po cijeni od 70, a oglašivač code po cijeni 50 KM.

Najjeftinija karta za fudbalski dvoboj u Zenici koja se prodaje putem Marketa košta 40 KM. Za one kojima ove ponude zvuče primamljivo, ostavljeni su i brojevi telefona i email adrese.

Kako se bliži utakmica, vjerujemo da će cijene karata biti i sve više.