Samuel Eto'o
0

"Karijeru želim završiti u Mallorci, a onda doći trenirati Inter"

Totalsport
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Sa jedanaest pogodaka je ove sezone u Seriji A najbolji strijelac Intera kamerunski nogometaš . Postigao je i dva u posljednjem ogledu kada je Inter slavio protiv Bologne 4-1.

"Šansa da se boriš za naslov prvaka je daleko primamljivija nego da postigneš 45 pogodaka u sezoni. Barem ja tako razmišljam", rekao je okupljenim talijanskim novinarima ovaj nogometaš koji se preporodio ove sezone kada opet igra u napadu, zajedno s Diegom Militom.

"Naravno da i dalje ostajemo u utrci za naslovom prvaka. Milan je dobar, ali dobijemo li mi dvije zaostale utakmice dolazimo im jako blizu."

Eto'o je ovom prilikom i izrazio svoje viđenje osobne budućnosti, te je poželio:

"Posljednju godinu svoje igračke karijere želim provesti u Mallorci. To je ekipa gdje sam se izgradio kao nogometaš, oni su mi dali priliku da se probijem. Nakon toga se vraćam u Inter. Želim biti trener i to u Interu", rekao je Eto'o.

Podsjetimo da je Eto'o u Mallorci igrao od 2000. do 2004., te ga je tada i upoznao nogometni svijet. Nakon toga su uslijedile blistave godine u Barceloni i Interu, a za Mallorcu je postigao 54 pogotka u 133 utakmice Primere.