Fokusirani na subotu
14

Karanka: Nećemo se braniti protiv Barcelone

Totalsport
Aitor Karanka (Foto: Arhiv/AFP)
Aitor Karanka (Foto: Arhiv/AFP)
Aitor Karanka, pomoćnik Josea Mourinha na klupi madridskog Reala, tvrdi da se njegovi nogometaši neće isključivo braniti u sutrašnjem "clasicu" protiv Barcelone na Nou Campu.

"Napadali smo mi i u prijašnjim dvobojima protiv Barcelone. Nećemo izaći na teren i gledati samo kako da odbranimo svoj gol. Bit će to utakmica koja će nalikovati našim prethodnim derbijima na Nou Campu, u kojima smo uspijevali zabijati golove i završavati utakmice remijima", rekao je Karanka nastavivši:

"U subotnju utakmicu ući ćemo s istim pristupom". Dodaje kako je riječ o tri važna boda, ali i da su i nakon ove utakmice pred Realom još četiri dvoboja.

Također je Karanka naglasio da Realovi nogometaši ne razmišljaju o uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka koji ih čeka iduće srijede, te da ekipa nije iscrpljena minhenskom utakmicom prošlog utorka.

"Fokusirani smo u ovom trenutku isključivo na subotnju utakmicu. Ne mislimo ni na što drugo. Jesmo li umorni? Bilo je suspenzija, ozljeda i trenerskih rokada. Čak i da nije, za utakmicu kakva nas čeka u subotu ne postoji opravdanje kao što je iscrpljenost", istakao je on.