Okrivila ih za poraz
0

Kamere snimile svađu na tribinama između Rabiotove majke i porodice Mbappea i Pogbe

H. H.
Rabiotova majka u raspravi s porodicom Mbappea (Foto: Screenshot)
Rabiotova majka u raspravi s porodicom Mbappea (Foto: Screenshot)
Burno je bilo u taboru Francuske nakon eliminacije s Eura od Švicarske, a nezadovoljstvo je kuliminiralo i među rodbinom igrača prisutnom na tribinama u Bukureštu.

Naime, kamere su zabilježile detalj kada je Veronique Rabiot, majka Adriena Rabiota imala oštru raspravu s porodicom Kyliana Mbappea i Paula Pogbe, a tom prilikom okrivila je napadača PSG-a zbog promašenog jedanesterca u penal seriji.

"Sramota je za igrača takvog nivoa kako je šutirao. Šutirao je premlako. Nadam se da ćete ga naružiti", kazala je Veronique Rabiot prisutnim članovima porodice Kyliana Mbappea.

Kako prenosi Rmc Sport, majka Adriena Rabiota također je okrivila Pogbu za primljeni izjednačujući gol u 90. minuti kada je besportebno izgubio jednu loptu na sredini terena, a prisutni oko njih ostali su u čudu ponašanjem gospođe Rabiot.

Veronique je i prisutnim novinarima prigovorila i zamjerila odnos prema Mbappeu, igraču kojeg smatra suviše arogantnim, istaknuvši da se previše zaštitnički ponašaju prema njemu.

Porodice ostalih igrača, svjedočeći sceni, kritikovale su Veronique zbog načina i tajmniga rasprave, a sigurno će i Nogometni savez Francuske u budućnosti razmotriti da li će joj ponovo dozvoliti prisustvo na tribinama.