Sportski dnevnik As
0

Kaka se već obećao Florentinu Perezu?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U posljednje se vrijeme sve češće spominje mogućnost da ponajbolji nogometaš današnjice, Brazilac Kaka, svlačionicu na San Siru zamijeni onom na Santiago Bernabeuu.

Priču nastavlja španjolski sportski dnevnik As tvrdeći da se Kaka već i obećao Real Madridu ukoliko u predsjedničku fotelju zasjedne izgledni kandidat za tu poziciju Florentino Perez. I dok Milanov potpredsjednik Adriano Galliani tvrdi da takav scenarij nije moguć, odnosno da je njegova nogometna zvijezda nedodirljiva, španjolski izvor tvrdi da je Kaka već i dogovorio godišnju plaću u madridskome klubu.

Bosco Leite, Kakin otac i savjetnik, već naveliko razglaba o mogućnosti prelaska svog sina u Real, pa se saznaje i da je od “kraljevskoga kluba” zatražio da mu sin godišnje prima devet miliona eura neto, odnosno 2.8 miliona više nego što dobiva u Milanu.

As spominje i da će Perez ponuditi 60 miliona eura Milanu da se odrekne usluga svog ponajboljeg nogometaša, a navodi se i da “rossoneri” očekuju nekih 25 miliona eura više. Podsjetimo da je Kaka u januaru odbio prelazak u Manchester City. Tada je i izjavio:

  • Ili ću ostati u Milanu, ili ću se priključiti Realu!