Marca
145

Kaka od prve minute protiv Seville

Totalsport
Kaka
Kaka
Brazilac Kaka mogao bi profitirati zbog umora Mesuta Özila i Luke Modrića, te na večerašnjem gostovanju Real Madrida kod Seville od 22 sata upisati svoje prve minute ove sezone u Real Madridu.

Kaka nije odigrao još ni jednu službenu utakmicu ove sezone za "kraljeve". Njegovo ime nije se našlo u sastavu niti u jednoj od tri prvenstvene utakmice (Valencia, Getafe, Granada), kao niti u jednoj od dvije utakmice Superkupa protiv Barcelone.

No, na Sanchez Pizjuanu bi mogao dobiti priliku nauštrb umora svojih konkurenata za mjesto u ekipi Mesuta Özila i Luke Modrića koji su obojica odigrali svih 180 minuta za svoje reprezentacije, Njemačku i Hrvatsku, u kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo. Vratili su se umorni, iako bez većih fizičkih problema, piše Marca.

Mourinho u ovakvim situacijama zna rotirati ekipu i dati prednost igračima koji su trenirali s klubom u Madridu, piše ugledni španolski sportski dnevnik, te podsjeća da je već u utorak ogled pred Realom u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja, u kojem bi bilo dobro imati u sastavu važne igrače koji su bili pošteđeni napora ogleda sa Sevillom.

Kaka je 35 dana bez utakmice za Real Madrid. Posljednju je odigrao 11. augusta na američkoj turneji protiv Celtica.