Nogomet
0

Kaka: Nisam u Ronaldovoj sjeni!

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Dobro je poznato da dvije najveće zvijezde madridskog Reala, Portugalac Cristiano Ronaldo i Brazilac Kaka, nisu kućni prijatelji. Kaka inzistira da se na terenu ne osjeća podređen u odnosu na svog suigrača.

Nakon što je Ronaldo u zadnjim utakmicama zablistao golovima iz slobodnih udaraca, Kaka ne želi prihvatiti tezu da će morati popraviti vlastiti igru kako ne bi ostao u sjeni portugalskog suigrača.

  • Uvjeravam vas da se ne osjećam kao igrač u njegovoj sjeni. Moj primarni posao je razigravati momčad i asistirati suigračima za golove, što sam dosad učinio već tri puta. Sve što je Cristiano napravio zadnjih dana, napravio je svojom zaslugom. Igrao je dobro, a momčad je iz njegovih predstava izvukla profit - izjavio je Kaka.

Činjenica da dosad nije postigao još niti jedan gol u dresu 'kraljevskog kluba' brazilskog asa, kako tvrdi, uopće ne zabrinjava.

  • To za mene nije nikakav problem. Kao što sam rekao, moj glavni posao je namještanje golova, što sam dosad dobro radio. Ne poričem da volim i sam zabiti gol, ali me ne brine što to dosad još nisam učinio. Zabijat ću i ja već, navijači ne trebaju brinuti oko toga. Najvažnije je da momčad pobjeđuje, to je jedino što se računa - zaključio je Kaka.