Potpredsjednik Plemića
0

Kabiri smjestio Zrinjski među hrvatske klubove: Top 3 smo s Dinamom i Hajdukom

E. B.
Amir Gross Kabiri (Foto: Instagram)
Amir Gross Kabiri (Foto: Instagram)
Potpredsjednik Zrinjskog Amir Gross Kabiri je istakao da je ponosan na uspjehe mostarskog kluba, ali je najavio da se neće na tome zaustaviti.

Kako je istakao u razgovoru za Index, Zrinjski je u protekle tri godine, koliko je on u klubu, postao jedan od najboljih balkanskih klubova.

"U Zrinjskom smo postigli velike stvari u posljednje tri godine, a s gospodinom Lasićem, gospodinom Šulentom i gospodinom Beusom uspjeli smo pozicionirati klub među vodeće klubove u balkanskoj regiji. Bez sumnje je Zrinjski među top 3 hrvatska kluba u svijetu s Dinamom i Hajdukom", rekao je Kabiri.

Izraelac je rekao i kako se ne zadovoljava trenutnim uspjesima.

"Uvijek tražimo načine za jačanje kluba, poboljšanje naše infrastrukture i rast kao organizacija. Očito s uspjehom dolazi apetit za više, stalno radimo na tome kako učiniti našu organizaciju boljom, budući da ne vjerujem u jednokratni uspjeh. Zrinjski mora biti u europskoj grupnoj fazi svake sezone i s pravom smo dokazali smo da je to naše mjesto. Gledamo dugoročne obaveze i planove. Vrlo važno pitanje je ulaganje u obučavanje i njegovanje mladih talenata. To su temelji stabilnog i uspješnog kluba", istakao je Kabiri.

Kabiri je najavio i dogradnju stadiona Pod Bijelim brijegom u skorijoj budućnosti.

"Imamo plan razvoja koji uključuje dogradnju stadiona. Zajedno s gradom Mostarom koji je vlasnik stadiona mi u klubu smatramo da smo u zadnje dvije godine dokazali da smo evropski klub. Budući da je to tako, trebali bismo imati i objekte na istom nivou", poručio je potpredsjednik Zrinjskog.