Seria A
0

Juventus bez pobjede čak 50 dana

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Nogometaši Juventusa punih 50 dana nisu pobijedili, iako su u međuvremenu odigrali sedam utakmica. U nedjelju su, u derbiju 35. kola Serije A, kod Milana odigrali 1-1.

To je već peti neodlučeni rezultat Juventusa u zadnjih šest utakmica talijanskog prvenstva, a neki navodi su prije ovog susreta naglašavali da bi utakmica na San Siru mogla biti i posljednja sadašnjeg Juventusova trenera Claudija Ranierija.

No, poraz (koji bi, navodno, uvjetovao otkaz) nije mu se dogodio, a sam Ranieri je iznimno zadovoljan onime što su pokazali njegovi nogometaši.

  • Mislim da naši navijači mogu biti zadovoljni utakmicom protiv Milana. Bili smo konkretni, odnosno, smisleno smo napadali i dobro se branili - rekao je Ranieri i dodao:

  • Nisam se bojao ove utakmice, iako su nas mnogi plašili formom Milana. No, Juventus je ekipa koja ne smije strahovati ni od koga. I kada smo primili pogodak znao sam da se još uvijek nas pita nešto u ovom meču - rekao je Ranieri.

Na tabeli je Juventus treći sa 67 bodova, a opasno im se približava Fiorentina koja na četvrtom mjestu zaostaje tek tri boda.

Posljednju pobjedu je Juventus u prvenstvu upisao 21. marta protiv Rome u gostima 4-1.