Nogomet
0

Juventus “bacio oko” i na Huntelaara

Totalsport
Klaas Jan Huntelaar (Foto: Arhiv/AFP)
Klaas Jan Huntelaar (Foto: Arhiv/AFP)
Gotovo bjesomučna potraga Juventusa za napadačem svjetskog formata ovog ljeta nije donijela željeni ulov. Stigao je tek na posudbu Arsenalov Nicklas Bendtner, a nova je meta nogometaš Schalkea Klas-Jan Huntelaar.

Talijanski Tuttosport.com tvrdi da je Juventus zainteresiran za angažman holandskog reprezentativca kojem ugovor s njemačkim Schalkeom ističe na kraju sezone. Već u siječnju talijanski prvak mogao bi potpisati predugovor s Holanđaninom, a ukoliko klub iz Gelsenkirchena ne želi ostati potpuno bez odštete za 29-godišnjeg strijelca, zimski prijelazni rok 2013. godine posljednja je šansa da unovče svog najefikasnijeg igrača.

Huntelaar je već boravio u Seriji A, u sezoni 2009/2010. odigrao je 25 utakmica za Milan, ali je razočarao poslodavce na San Siru postigavši svega 7 pogodaka pa je sreću potražio u Bundesligi.

U dresu Schalkea nastupio je 58 puta i zabio 39 zgoditaka, a znakovito je da se već neko vrijeme odbija izjasniti o svojoj budućnosti, te još nije pokrenuo pregovore oko novog ugovora sa sadašnjim klubom.