Trener pomahnitalog igrača
0

Juande Ramos: "Pepe mrava ne bi zgazio"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener nogometaša Reala Juande Ramos stao je u odbranu svog braniča Pepea nakon što je ovaj pomahnitao krajem utakmice prošlog kola španskog prvenstva protiv Getafea.

Napravljeni jedanaesterac, udarac nogom pa gaženje igrača koji ga je iznudio (Casquero), iako prekršaj uopće nije bio sporan, potom nokaut drugog nogometaša, crveni karton i, napokon, psovanje sudaca (“Svi ste vi kurvini sinovi!”), sve je to 26-godišnji portugalski branič Reala Pepe nanizao u 60-ak sekundi u završnici dvoboja.

Sve je to Reala trebalo koštati poraza, s obzirom da se incident dogodio u 87. minuti pri 2-2 rezultatu, no Casillas je odbranio penal, a Higuain do kraja zabio za Realova tri boda.

  • Pepe je svjestan ozbiljnosti svojih grešaka. Uvjeren sam da se to neće ponoviti - rekao je novinarima trener madridske momčadi Juande Ramos.

  • Jednostavno je izgubio kontrolu i u trenutku ludila kreirao težak incident. No, kažem vam, Pepe je dobar kao kruh. On mrava ne bi zgazio. Čak nas je zamolio da ga suočimo s novinarima kako bi se ispričao.

  • Objasnio nam je da shvata šta se dogodilo i da je jednostavno poludio. Čovjek je 'puknuo'. Njegovo spontano pokajanje i izvinjenje govore sve. Da je htio povrijediti Casquera, povrijedio bi ga. Pobjesnio je i pogriješio, ali sigurno nije nikoga htio povrijediti.

Gostovanje kod Seville u dvoboju 33. kola, kluba kojeg je vodio do najvećih internacionalnih uspjeha (Kup UEFA-e) 2006. i 2007. godine, Ramos će tako odraditi bez stožernog stopera.

  • Pepea će zamijeniti Metzelder, Ramos ili Heinze ukoliko se oporavi - najavio je trener.
Vezani članci