Nogomet
0

Jol: Berbatov je najveće pojačanje u historiji Fulhama

Totalsport
Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov, 31-godišnji bugarski napadač i vjerojatno najbolji bugarski nogometaš posljednjih deset godina, nastavit će karijeru u londonskom Fulhamu.

Platio je Fulham za njega oko četiri miliona engleskih funti dosadašnjem klubu Bugarina, Manchester Unitedu, a najsretnijim čovjekom se nakon ovog transfera doima trener Fulhama Martin Jol.

Makar se Hrvat Mladen Petrić vrlo brzo u Fulhamu pokazao kao sjajna ljetna napadačka investicija, Jol je konstantno govorio da su mu i dalje potrebna napadačka pojačanja.

"Osjećaje koje nosim u sebi su posebni. Ponosan sam na dolazak Berbatova, a mislim da se tako moraju osjećati i navijači našega kluba. Po meni je dolazak Berbatova najbolji transfer u historiji kluba", rekao je trener Jol koji je imao Berbatova u svojoj svlačionici dok su obojica boravili u Tottenhamu.

"Tada se pričalo mnogo o njegovom odlasku. Rekao sam tada da samo preko mog mrtvog tijela Berbatov može otići nekuda. Jako se dobro poznajemo i međusobno cijenimo. To je fantastičan nogometaš i bit će od velike koristi Fulhamu", konstatirao je holandski strateg.