Otkazao nastup na SP-u
143

Jokić izazvao bijes navijača Srbije: Idi, majstore, igraj za Amere, povedi i konje za sobom

E. B.
Nikola Jokić (Foto: EPA-EFE)
Nikola Jokić (Foto: EPA-EFE)
Odluka Nikole Jokića da ponovo otkaže nastup za košarkašku reprezentaciju Srbije naišla je na ogromno negodovanje među navijačima.
Selektor Srbije Svetislav Pešić će sutra objaviti širi spisak reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo, a na njemu se neće naći ime NBA prvaka Jokića.

Narod u Srbiji je u potpunosti razočaran ovakvim razvojem situacije, te su stoga i komentari po društvenim mrežama veoma oštri.

"Nikolas Jok. Idi, majstore, igraj za Amere. Povedi i konje za sobom", "A ti narode ustaj u četiri ujutru da ga gledaš i navijaš", "Ima čovjek obaveze na hipodromu", "Zar je iko očekivao drugačiji ishod?", "Dečka ne treba više ni zvati, a kamoli ubjeđivati", "Ja sam budala što ustajem da te gledam. Ćao, zdravo, zanavjek. Štimac je za tebe car...", "Nisam hejter stvarno, svaka čast ovom momku na svemu, ali mi baš smeta ovo. Nekada je, ljudi, ozbiljna čast bila igrati za reprezentaciju. Ne znam... Meni ovo dosta govori o njemu", samo su neki od komentara razočaranih navijača Srbije.

Podsetimo, Nikola Jokić je od debija za reprezentaciju 2016. godine i od tada je igrao na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Janeiru, Svjetskom prvenstvu u Kini 2019. i Evropskom prvenstvu 2022. godine, a odbio je igrati na Evropskom prvenstvu 2017. godine.