Alessandro del Piero
0

"Jedva čekam povratak u Juventus i Italiju"

Totalsport
Alessandro del Piero, sjajni 34-godišnji nogometaš Juventusa i talijanske reprezentacije, izjavio je da se potpuno oporavio od svih povreda, te da očekuje pravi povratak na teren.

Podsjetimo da je Del Piero od starta sezone imao problema s leđima, a nakon simbolične minutaže u prvenstvenom ogledu protiv Bologne (odigrao je desetak minuta), povrijedio je butni mišić lijeve noge, što je tada označilo novu jednomjesečnu pauzu.

No, sada je kapetan torinskog sastava spreman i pitanje je vremena kada će normalno participirati u svim nastupima kluba u kojem igra od 1993. godine.

  • Ne mogu dočekati dan kada ću opet nositi dres Juventusa i talijanske reprezentacije. Pun sam želje i strasti da ponudim cijelog sebe na obje strane - izjavio je Del Piero.

Sada već legendarni "fantasista" Juventusa neće igrati ove subote, kada klub gostuje u Bergamu kod Atalante, no bit će spreman za igru nakon reprezentativnog vikenda, za osam dana (tada će Italija odigrati u Pescari prijateljski ogled protiv Nizozemske).

To bi značilo da će Del Piero biti na raspolaganju treneru Ciri Ferrari 22. novembra u utakmici Juventusa i Udinesea.

  • Možda mi je čak dobro došla ova cijela pauza. Napumpao sam se snagom i spremniji ću dočekati bitniji, drugi dio klupske sezone, pa tako i Svjetsko prvenstvo naredne godine - zaključio je Del Piero.