Objavio fotografiju
0

Jakirović raspalio maštu navijača Dinama, razočarali su se kad su shvatili šta se krije iza objave

N. M.
Jakirović i Modrić na Maksimiru (Foto: Instagram)
Jakirović i Modrić na Maksimiru (Foto: Instagram)
Luka Modrić je početkom sedmice boravio u Zagrebu, u koji je stigao samo dan nakon što je majstorskim golom u španskoj La Ligi donio pobjedu Real Madridu nad Sevillom.

Javnost u Hrvatskoj je nakon toga počela špekulirati o povratku Modrića u Dinamo, pošto mu naljeto ističe ugovor s Realom i postat će slobodan igrač.

Nakon svega je maštu navijača Dinama odlučio raspaliti i Sergej Jakirović, trener Modrih, koji je objavio fotografiju s Modrićem na svom Instagram profilu.

Tako je Jakirović podgrijao sumnje u povratak Modrića u klub u kojem je ponikao, ali ubrzo je otkriven stvarni razlog pojavljivanja slavnog veznjaka u Zagrebu, a on je razočarao navijače Dinama.

Naime, Modrić je u Zagreb stigao kako bi odradio službeno fotografisanje za Hrvatski nogometni savez (HNS) i reprezentaciju Hrvatske uoči Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Fotografisao se na Maksimiru, a tamo je sreo Jakirovića. Mostarac je bio u opremi Dinama, dok je Modrić na sebi nosio dres Vatrenih.

Inače, u posljednje vrijeme navijači Dinama pokreću kampanju "Imalo bi smisla" u kojoj pokušavaju da privole Modrića da se vrati na Maksimir na zalasku karijere.