Nakon utakmice na Kosovu
39

Jakirović otjerao nogometaša Dinama: Pola ih razbija svlačionicu, a on na mobitelu

E. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Trener zagrebačkog Dinama Sergej Jakirović je u razgovoru za medije u Hrvatskoj istakao da je u potpunosti otpisao ukrajinskog lijevog beka Bogdana Mihajličenka.

Ukrajinac je u Zagreb stigao iz Anderlechta prethodnog ljeta, no nije se baš najbolje snašao u dresu najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Posljednji nastup za Dinamo je upisao početkom oktobra u porazu od Ballkanija kada je bilo 2:0 za predstavnika Kosova u Konferencijskoj ligi.

Od tada ga nema u ekipi, Jakirović ga je u potpunosti otpisao, a u intervjuu za Germanijak je objasnio zašto je to napravio.

"Nakon poraza od Ballkanija u Prištini odlučio sam ga maknuti, ali iako javnost misli da sam to učinio zbog njegovih igara to nije istina jer tako sam mogao otpisatideset igrača, da je do igre! Ali, ako dođeš poslije utakmice u svlačionicu i prvo što napraviš jest da se skineš u bokserice i uzmeš telefon, pričaš lagano kao da se ništa nije dogodilo, a ja lud zbog poraza, pola igrača razbija svlačionicu! E, onda si ti tu samo fizički, a duhom negdje drugdje i smatram da takvi igrači nama ne trebaju. I da podcjenjuju Dinamo, što je vrlo važno naglasiti", rekao je Jakirović.

Sam Jakirović je u potrazi za pojačanjem na lijevom beku koji će donijeti razliku na terenu, a jedna od opcija je Gideon Mensah iz Gane koji igra u Auexerreu.