Izgubio kontrolu
19

Iznervirani Ribery psovao čitavo porodično stablo kritičarima zbog odreska od 1.200 eura

Klix.ba
Franck Bilal Ribery (Foto: EPA-EFE)
Franck Bilal Ribery (Foto: EPA-EFE)
Bayernov krilni napadač Franck Bilal Ribery objavio je sramotnu poruku preko društvene mreže Instagram u kojoj je svim svojim kritičarima poručio gnusne stvari.

Ribery je jučer objavio video snimak u kojem se pohvalio kako mu poznati turski kuhar Nusret Gokce sprema skupocjeni odrezak vrijedan 1.200 eura, koji je uvaljan u 24-karatno zlato.

"Nema boljeg načina da se počne nova godina, s malo soli i u društvu mog turskog brata", napisao je Ribery na Instagramu.

S obzirom na to da je dobio niz loših komentara zbog objavljenog video snimka, Ribery se još jednom odlučio oglasiti preko Instagrama, a ovaj put ne samo da je pretjerao u svojim izjavama, već je, slobodno se može reći, ukaljao svoj ugled.

Bez doslovnog prevođenja onoga što je Ribery napisao, on je opsovao majke, bake i čitavo porodično stablo svojim kritičarima i mrziteljima, a napisao je također da su oni rođeni samo zato što je kondom imao rupu.

Ribery je napisao da ljubomornim kritičarima ne duguje ništa i da je uspješan prije svega zahvaljujući Bogu, svojoj porodici i sebi. Napisao je, također, odgovor jednom novinaru koji ga je prozvao da je taj novac mogao dati u humanitarne svrhe, rekavši da se o tome ne piše kada on to uradi.

Ribery je ove sezone odigrao ukupno 22 utakmice, a postigao je pet pogodaka i dodao je jednu asistenciju. Na terenu je ukupno proveo 1.524 minute i dobio je tri žuta kartona.