Objavio fotografiju
67

Izgled Ronaldovih stopala zabrinuo fanove, 22 godine karijere učinile su svoje

N. M.
Foto: Instagram/Montaža
Foto: Instagram/Montaža
Cristiano Ronaldo ima 39 godina, a i dalje igra na visokom nivou i pokazuje kakav je fizički stroj, ali jedna od njegovih posljednjih objava zabrinula je fanove.

Naime, Ronaldo je nakon posljednje utakmice Al-Nassra protiv Al-Ahlija (1:0) objavio fotografiju iz jednog luksuznog saudijskog odmarališta, a izgled stopala Portugalca šokirao je sve.

Na fotografiji na kojoj Ronaldo ležeći na svojim nogama ima sprave za ubrzavanje oporavka, vidi se da su njegova stopala jako natečena, što je fanove jako zabrinulo na startu reprezentativne pauze.

Objava Ronalda na Instagramu
Objava Ronalda na Instagramu

Očito je da Ronaldovo tijelo sve teže podnosi napore, što je i logično s obzirom da ulazi u sumrak karijere, a natečena stopala posljedica su stalnog napora koje podnose dok se Portugalac bliži petoj deceniji života.

Inače, inostrani mediji pišu da je Ronaldo fotografiju objavio iz luksuznog saudijskog odmarališta u kojem jedna noć košta blizu 1.000 eura.

"Pogledaj mu noge čovječe, zamisli bol svaki dan", komentar je jednog fana, dok je drugi dodao: "22 godine profesionalnog nogometa čovjeka gleda u svoja stopala.. Sigurno se svaki dan budi s ludom boli."

Tokom reprezentativne pauze će Ronaldo sa selekcijom Portugala odigrati prijateljski meč sa Slovenijom, koji je zakazan za 26. mart u Ljubljani. Pet dana ranije odmjerit će snage sa Švedskom na domaćem terenu.