Tony Cascarino
0

"Izbor Giggsa za igrača godine čista je glupost"

Totalsport
Bivši nogometni reprezentativac Irske Tony Cascarino ocijenio je izbor Ryana Giggsa za Igrača godine u Premiershipu kao potpuni promašaj.
  • Nemam ništa protiv Ryana, koji je oduvijek bio izvrstan ambasador nogometa i Manchester Uniteda, ali dobio je ovu nagradu iz čisto sentimentalnih razloga. Bio je u početnoj postavi Uniteda najmanje od svoje debi sezone i zabio samo jedan pogodak. Pa kakvog to ima smisla?! Po mom sudu Steven Gerrard je 10 puta bolji. Osim jedne utakmice protiv Chelseaja Steven je briljirao cijele sezone. Ispred Giggsa bih stavio i Waynea Rooneyja i Franka Lamparda.

Nekadašnji član Liverpoola i reprezentacije Engleske, John Barnes slaže se s Cascarinom iako je bio nešto blaži u svojim kritikama:

  • Iznenađen sam odlukom da se nagrada dodijeli Giggsu. Ono što je on postigao zaslužuje priznanje, ali ova nagrada dodjeljuje se na osnovu nastupa ove sezone i trebao ju je dobiti Steven Gerrard. Šteta je za Giggsa da je nakon toliko sjajnih sezona u Manchsteru nagradu dobio u sezoni u kojoj niti nije član udarne postave.