Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legende žive vijecno 💙
SVI NA GRBAVICU U PONEDJELJAK JER JE TO MJESTO GDJE BI ON VOLIO DA GA ISPRATIMO. U 19:21 MOLIM VAS U STO VECEM BROJU SA PORODICAMA ULAZ JE BESPLATAN. Slavit cemo tvoje ime dok u nama srce bije!
Neka ti je vijecna slava i hvala!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Slavit cemo tvoje ime, dok u nama srce bije!
“To je neka moja osobna odluka, a ja neću govoriti radi čega i objašnjavati, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu učiniti za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Evo danas nedjelja i vec je ovaj clanak uklonjen sa naslovne strane. Eto tako mi poštujemo naše velikane isto je bilo i sa Jovan Divjakom, sve nam je reda radi.
Pitar sam zakleti ali...Osim je sada u svom drustvu sa Hasetom. Najveca dva gospodina grada a i BiH sto se sporta tiče☝️👌👌
Na komemoraciji u prvom redu Sebija i Bakir. A Osimovi unuci i neki drugi članovi porodice u drugom. Legende Želje u sedmom,osmom. Kakav je to protokol? Ništa im nije sveto a sve sa ciljem predizborne kampanje.
Počivaj u miru, dobri čovječe
R I P Legendo!
Svi mi smo obični smrtnici, ali naš Švabo će da vodi svoj tim na plavom nebu, zauvijek! Počivaj u miru!
On je svojim životom pokazao kako treba iznad svega biti čovjek
dobar covjek
Velik covjek je otisao nazalost ali tako cemo i svi mi,Osime laka ti zemlja i hvala na svemu❤️
Veselo mi stobom nekad bjese,dok je Osim predvodio Plave.....
SRAMOTA, TO VAM JE DANAŠNJE SARAJEVO, PUNO SELJAČINA I PAPAKA KOJI POJMA NEMAJU NI KO JE OSIM !
Najavili danas grad ja obuko skafander.ziv sam se osafunjo nego sto mi dan upropastise.
Vehabije i ostala talibanija na aparatima jer je covjek ispracen uz muziku. 😁
Nabili ti komplekse muslimani. Niko se po tom pitanju nije oglasio od muslimana i tih tzv. talibana, nego ti imaš takve komplekse da ti je to prvo palo na pamet. Ivica Osim ima sahranu kakvu je želio a ima Bog koji će to da presudi i kazni.
Oplakah gledajući ove slike . Neka ti je laka zemlja Bosanska veliki čovječe.
Oplakah gledajući ove slike . Neka ti je laka zemlja Bosanska veliki čovječe.