Dva debitanta
0

Ivaylo Petev odabrao početni sastav za Crnu Gore i iznenadio taktikom i izborom igrača

K. H.
Ivaylo Petev (Foto: I. Š./Klix.ba)
Ivaylo Petev (Foto: I. Š./Klix.ba)
Selektor nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev odabrao je početni sastav Zmajeva za prijateljski meč protiv Crne Gore.

Petev u današnjem meču ne računa na najveće zvijezde našeg tima Edina Džeku i Miralema Pjanića, a u prvih 11 šansu su dobila i dva debitanata (Jovičić i Nalić)

Sastav BiH: Šehić, Jovičić, Hadžikadunić, Ahmethodžić, Todorović, Ćivić, Beširović, Hadžiahmetović, Krunić, Nalić i Demirović.

Početni sastav BiH za meč protiv Crne Gore
Početni sastav BiH za meč protiv Crne Gore

Naš tim će današnji meč igrati u formaciji 3-6-1 (5-4-1), a jedini igrač u napadu će biti Ermedin Demirović. Iza njega će igrati Nalić, Krunić i Beširević, dok će krila pokrivati Todorović i Ćivić.

Za Crnu Goru igraju: Dragojević, Tomašević, Simić, Martinović, Kosović, Vukčević, Savićević, Vešović, Novović, Bećiraj i Hakšabanović.

Početni sastav Crne Gore za meč protiv BiH
Početni sastav Crne Gore za meč protiv BiH

Na klupi naše reprezentacije su: Vasilj, Pirić, Danilović, Saničanin, Ziljkić, Prevljak, Menalo, Đokanović, Cipetić, Gazibegović, Sadiković i Nukić.

Na klupi Crne Gore su: Mijatović, Šarkić, Grivić, Vulaj, Vujačić, Janković, Milošević, Ivanović, Rudović, Raičković, Osmajić i Vučić.

Trener gostiju je Miodrag Radulović, a još jednom podsjećamo, susret na stadionu Grbavica igra se od 18 sati.