Nakon poraza od AZ-a
48

Ivanković poludio na igrače Zrinjskog: Dok sam ja ovdje neće se to više događati

N. K.
Mario Ivanković (Foto: HŠK Zrinjski)
Mario Ivanković (Foto: HŠK Zrinjski)
Trener Zrinjskog Mario Ivanković bio je veoma nezadovoljan nastupom dijela svojih igrača u sinoćnjoj utakmici protiv AZ Alkmaara koju su izgubili 1:0 nakon čega su se Plemići oprostili od takmičenja u Konferencijskoj ligi.
"Neće se to više događati dok ja budem tu. Ili ćeš dati maksimum na terenu ili nećeš biti tu", rekao je Ivanković na konferenciji za novinare na kojoj ipak nije naveo s kojim igračima nije bio zadovoljan.

Prvak BiH je nakon pet kola na posljednjem mjestu grupe E Konferencijske lige te više nema šansi ostati u Evropi na proljeće.

Sinoć su samo jednom pucali na gol te su imali veliki broj igrača koji nisu mogli igrati ponajprije zbog povreda i kartona, a Ivanković posebno nije bio zadovoljan izmjenama.

"Zaista mi nije jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15 ili 20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave sve to isto kao drugi iz ekipe", dodao je Ivanković koji je na klupi naslijedio Krunoslava Rendulića.

Trener Plemića je najavio da će sve snage sada usmjeriti na Premijer ligu BiH u kojem su u zaostatku četiri boda za vodećim Borcem iz Banje Luke, a u ponedjeljak igraju susret protiv ekipe Zvijezde 09.

"Idemo na pobjedu maksimalno i uhvatiti priključak za Borcem", poručio je Ivanković.