Odluka Uprave
2

Ivanković ostaje trener Širokog do daljnjeg: Cilj je biti konkurentan u rezultatskom smislu

D. P.
Jure Ivanković zaradio povjerenje Uprave Širokog (Foto: NK Široki Brijeg)
Jure Ivanković zaradio povjerenje Uprave Širokog (Foto: NK Široki Brijeg)
Nogometni klub Široki Brijeg potvrdio je da će Jure Ivanković ostati trener prvog tima do daljnjeg.

Mladi stručnjak dobio je priliku da vodi Široki Brijeg nakon odlaska s klupe Tonija Karačića. Na početku se očekivalo da će Ivanković biti privremeno rješenje, ali su na Pecari odlučili da mu daju novu šansu.

Ivanković (35) već 20 godina član je Širokog Brijega. Tu je prošao omladinsku školu, a onda i pravio nogometnu karijeru. Nakon okončanja karijere 2018. godine, "uplovio" je u trenerske vode i tu je radio kao pomoćnik.

Nakon odlaska Tonija Karačića ukazala mu se prilika da vodi klub samostalno. U Širokom Brijegu su procijenili da ima potrebnu zrelost, profesionalnost i studioznost u radu kako bi ostao na klupi ekipe.

"Velika je čast i privilegija dobiti priliku biti trenerom u najdražem klubu, ali isto tako je i velika odgovornost. Trudit ću se maksimalno svojim radom i ponašanjem opravdati ukazano povjerenje. Cilj je nastaviti kontinuitet kvalitetnog i uspješnog rada iz proteklog perioda te biti konkurentan u rezultatskom smislu na radost svim vjernim navijačima našega kluba", istakao je mladi stručnjak za zvaničnu stranicu kluba.

Ivankoviću će na klupi pomagati Anto Kokić, Vlado Hrkać, Stanko Bubalo i Nenad Džidić.