{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ivan Sesar napustio pripreme zbog očeve smrti

6.9.2012. u 15:24
3
Ivan Sesar napustio pripreme zbog očeve smrti
3
Ivan Sesar napustio pripreme zbog očeve smrti
Ivan Sesar
Pripreme nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine u Feldkirchenu jutros je napustio Ivan Sesar zbog vijesti o očevoj smrti. Svi igrači zajedno sa selektorom, stručnim štabom reprezentacije i rukovodstvom izrazili su žaljenje i uputili izraze saučešća Ivanu i njegovoj porodici, kao i članu Komiteta Draganu Kulini i njegovoj porodici zbog gubitka brata.
Naš najbolji igrač Edin Džeko je u ime igrača poručio: "Izuzetno nas je potresla vijest o smrti Ivanovog oca, to je nenadoknadiv gubitak za njega i njegovu porodicu i mogu reći da smo svi uz Ivana u ovim teškim danima".

Inače, pored ovih događaja koji su uticali da atmosfera u našem timu bude mirnija i ozbiljnija vrijeme do treninga igrači provode uglavnom u šetnji i druženju u Central hotelu.

Komentarišući uslove na pripremama Džeko je napomenuo: "Osim što je internet spor, ili ga nema, sve ostalo je na nivou. Po cijeli dan imamo obaveze tako da nam nije dosadno. Najbitnije od svega je da se sutra sve dobro završi i da se kući vratimo sa tri boda".

Danas je u Feldkirchen stiglo i nekoliko bh novinara koji će pratiti utakmicu u Vaduzu, ali je doputovala i delegacija NS/FS BiH: potpredsjednik Komiteta za normalizaciju Darko Ljubojević, članovi Komiteta Ivan Beus i Sead Kajtaz i generalni sekretar Jasmin Baković, piše na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: