Na proljeće želi igrati Ligu prvaka
0

Inzaghi bi u januaru mogao napustiti Milan

Totalsport
Filippo Inzaghi (Foto: AP)
Filippo Inzaghi (Foto: AP)
Ukoliko ne bude uvršten u ekipu za proljetni dio takmičenja u Ligi prvaka 38-godišnji napadač nogometaša Milana Filippo Inzaghi potražit će novi klub.

Nakon što je u maju potpisao novi jednogodišnji ugovor s talijanskim prvakom Inzaghi je do sada sakupio tek 34 minute u dresu Milana u ovoj sezoni. Također, trener Massimiliano Allegri ga nije uvrstio u ekipu koja će mu stajati na raspolaganju za utakmice jesenskog dijela Lige prvaka, no klubovi imaju pravo na tri zamjene za nastavak takmičenja, pa se veteran Inzaghi nada da će još koji puta zaigrati u najelitnijem klupskom nogometnom takmičenju na svijetu.

"Ukoliko se i nadalje budem osjećao zapostavljenim i nebitnim u Milanu, mislim da neće biti problema u pronalasku novog kluba. No, vidjet ćemo što će se dogoditi u iduća dva mjeseca", izjavio je legendarni napadač Milana.

Inzaghi je 2001. prešao u Milan iz Juventusa i od tada je odigrao skoro 300 utakmica, te osvojio dva talijanska naslova prvaka i dvije Lige prvaka. O penziji zasad ne razmišlja.