Corriere dello Sport
0

Interova meta je Gourcuff

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Yoann Gourcuff, 22-godišnji francuski nogometni reprezentativac, s pravom je dobio nadimak "novi Zidane", kojeg potkrijepljuje igrama za svoj Bordeuax.

Gourcuff je kao veliko pojačanje došao u Milan prije nekoliko sezona, ali se zbog ozljeda i jake konkurencije nije nametnuo tamošnjem tadašnjem treneru Carlu Ancelottiju.

Prošle sezone je stoga Gourcuff poslan na posudbu u Bordeaux, gdje je bio pravi vođa momčadi koju je odveo do naslova prvaka Le Championnata. Potom je Bordeaux napravio fantastičan posao jer je preuzeo od Milana ugovor za ovog veznog igrača koji je potpisao četverogodišnju vezu sa "žirondincima" za 15 miliona eura.

No, Corriere dello Sport piše da bi se Gourcuff mogao vratiti na San Siro! No, ne u dresu Milana, već u dresu četverostrukog uzastopng prvaka Italije - Intera.

Joseu Mourinhu, treneru Intera, je jasno da mora imati kvalitetnog igrača u veznom redu, a nakon što je izgubio bitku za Hlebom, a gubi i borbu za Wesleyjem Sneijderom, odlučio se u suglasnosti s upravom okrenuti 22-godišnjem Francuzu.

Priča je tek ispisala početne rečenice, no navedeno je isto tako da Inter neće niti škrtariti, što je logično ako se zna da je Gourcuff tek po isteku prošle sezone potpisao ugovor s Bordeuaxom. Ako Inter uspije u ovom poslu, bit će to novi krupni korak prema odličnoj momčadi koja je u stvaranju tokom ovog ljeta.